Täydellinen suihinotto ahdas pillu

Ilmaiset porno sivut seksi chatit

Jumalauta pimppi, nyt teit elämäs virheen. Tero teki töitä käskettynä. Tänän sä esittelet mulle itseäs. Sitten Antti pakotti Teron ojentamaan jalkansa remmeihin, jotka olivat lähellä seinän oikeaa ja vasempaa kulmaa. Mitä sä nyt teet, älä, älä viitsi Tero hätäntyi. Päivän aikana Tero joutui tekemän samoja temppuja uudestaan ja uudestaan, kunnes Antti oli täysin tyytyväinen. Kokeiltuaan ympäristöän, Tero huomasikin, että puun vierellä oli muurahaispesä. Vähitellen Antin sperma alkoi pulputa Teron pyllyreijästä ulos.

täydellinen suihinotto ahdas pillu

Tero pyysi lisä, mutta Antti vastasi, että Tero saisi lisä vasta seuraavan toimen jälkeen. Tero teki parhaansa, mutta Antti ei ollut tyytyväinen ja alkoi vetämän Teron korvia: Ime kunnolla, Pillu, ime! Tero mahtui koppiin vain vaivoin. Nuoleppas vielä mun kullini puhtaaksi Antti kehotti Teroa, joka vastenmielisesti mutta alistuneena teki työtä käskettynä. Pitkän jyystämisen jälkeen Antti tuli taas rajusti Teron pyllyyn.


Dominoiva nainen webcam amateur


No, niele kaikki, viimeinenkin pisara odotetaan että kaikki valuu alas hienoa no eikö ollutkin siistiä. Antti katsoi Teroa aina intensiivisesti. Sen rinnalla jälleen raiskattu pyllyreikä ei enä tuntunut miltän. Vähän ajan kuluttua Tero siirtyi imemän. Useiden tuntien kuluttua Teron ajantaju oli kokonaan jo kadonnut Antti palasi. Onkos sua koskaan muuten naitu seisaaltaan? Vähitellen Antin työnnöt kävivät hurjemmiksi; aina kun Teron huulet alkoivat työntöjen voimasta löystyä, Antti veti Teron korvista lujempaa. Antti veti vihdoin kullinsa Teron suusta, mutta Tero ei pystynyt sanomaan mitän, vaan rupesi yskimän nesteiden takia, jotka olivat vielä suussa ja kurkussa. Hän oli yön aikana käynyt läpi tapahtunutta ja laski mahdollisuutensa pästä pois täysin olemattomiksi. Vaikka Antti oli työntänyt runsaasti vaseliinia Teron pyllyyn, täydellinen suihinotto ahdas pillu se ei ollut mennyt joka paikkaan syvälle; ja Antista tuli nestettä vain pikkuhiljaa. Iskun aiheuttama kipu ei ollut mitän verrattuna veden aiheuttamaan tuskaan. Työntäessän kullinsa syvälle Jore örähti uuugghhh, jees. Isän mela alkoi tossa vähän vavahdella. Pyllyreijässä jatkuvasti suriseva dildo ei kuitenkaan antanut Terolle rauhaa, vaan piti Teron hereillä koko yön. Kirvely lisäntyi koko ajan kunnes Teron tuska oli niin kova että kyyneleet alkoivat valua ja Tero rupesi huutamaan. Vähitellen Tero kuitenkin tunsi miten peppureikä alkoi kirvellä. Molemmat alkoivat usein kokeilun jälkeen nauraa, mutta todellisuudessa Tero oli turhautunut ja se alkoi vaivata hänen mieltän. Kun Teron peppu alkoi hitaasti tottua liikkeeseen, Antin työnnöt nopeutuivat. Teen sinusta seksiorjan, joka tekee kaiken juuri niin kuin haluan, sinulla ei ole enä omaa tahtoa. Kirvely oli niin kova ja tuntui leviävän koko takapuolen alueelle ja suoleen, että Tero alkoi huutamaan täyttä kurkkua. No niin, katsotaanpa mihin kiimapyllyn kieli pystyy; nuoleppas sitten mun munia ja kulliani Sitten Jore asettyi sängylle selälle makaamaan, levitti haaransa ja veti Teron pätä haarojensä väliin. Antti käski Teroa menemän erilaisiin asentoihin, jotka kiihottivat Anttia selälleen makaamaan haarat levällän, kontalleen pylly pystyssä ja tekemän erilaisia temppuja hieromaan pakaroitaan eroottisesti, heiluttamaan peppuaan, laittamaan sormensa pyllyyn, naimaan sormillaan pyllyän, hankaamaan pyllyvakoa ovenpieleen, työntömän erilaisia dildoja pyllyyn jne.